112Gelderland

Het laatste nieuws van de provincie Gelderland

Adverteren

112Gelderland biedt haar bezoekers dagelijks nieuws en achtergronden over en rond de hulpverlening in de regio Rivierenland. Op de site worden dagelijks regionaal nieuwsberichten geplaats veelal voorzien van foto- en videomateriaal. Al het materiaal wordt aangeleverd door vrijwilligers. Naast de actuele berichten zijn er ook diversen pagina's met achtergrondinformatie over de hulpdiensten in de regio.

De lokale nieuwsberichten zijn beschikbaar via RSS-feed.


Mogelijkheden
Op deze website vindt u meerdere banner locaties. Doordat uw banner constant op een andere lokatie op de homepagina staat ziet het er aantrekkelijk uit om op uw banner te klikken.

Wilt u op een andere manier reclame maken met en via 112gelderland neem contact met ons op.

Banner
Wanneer u online gaat adverteren, moet uw advertentie in het oog springen bij de bezoekers. Een pakkende en professioneel ogende banner is dus van vitaal belang voor het slagen van uw reclame- campagne. Laat uw banner daarom ontwikkelen door 112Geldeland. Wij maken in overleg met u een banner die past bij uw huisstijl en producten. De banner zal worden ontwikkeld volgens universele standaarden.

Dit houdt in dat de banner in de toekomst ook bruikbaar is voor andere websites. Banner door 112Gelderland laten ontwerpen zijn kosten aan verbonden.
Zelf de banner aanleveren kan natuurlijk ook
 
Heeft u andere ideeen om te adverteren neem dan contact op met info”@”112gelderland.nl
Uw bedrijf meer regio bekendheid geven, 112Gelderland helpt u!